Over mij

Mijn naam is Meindert Brouwer en ik ben 26 jaar oud. Ik ben geboren in het vissersdorp Urk, en op mijn 17e ben ik naar het nabijgelegen Emmeloord getrokken.

Van jongs af aan komt er al een boel op me af. Al vanaf mijn geboorte zie ik slecht en daardoor krijg ik met veel uitdagingen te maken. Ik kreeg ook de diagnose autisme. Een diagnose die me heeft geholpen om mezelf beter te begrijpen, maar ook eentje die me veel onbegrip heeft opgeleverd. Zo kan ik prima met mensen omgaan, maar ben ik bijvoorbeeld veel gevoeliger voor spanningen dan de gemiddelde persoon.

Autisme en slecht zien zijn afzonderlijk soms al lastig, de combinatie maakt het af en toe al helemaal niet makkelijker. Ondanks alles vind ik mijn weg steeds beter in dit leven.

In mijn blogs schrijf ik over alles wat er in me opkomt. Bijvoorbeeld over hoe ik omga met situaties die ik tegenkom en uitdagingen waarmee ik te maken krijg. Hierbij duik ik ook vaak terug in het verleden, ik reflecteer dan vaak op situaties die me gevormd hebben.

Soms schrijf ik ook gewoon over zaken waar ik in geïnteresseerd ben en die ik graag met anderen deel.

Waar ben ik zoal in geïnteresseerd? Vreemde talen, het bezoeken van buitenlandse steden, klimaat en milieu, minimalisme, het Eurovisiesongfestival en talentenjachten zoals The Voice.

Waarom ‘Gewoon Meindert’? Omdat ik – ondanks alle ervaringen uit het verleden, meningen en labels ook gewoon een 26-jarige man ben met wensen en dromen die ‘determined’ is om iets van zijn leven te maken!

Nieuwsgierig naar wat ik zoal te vertellen heb? Houd dan mijn blogs bij! Scroll naar beneden voor de links naar mijn social media-profielen.

Waar wil jij binnenkort graag iets over lezen? Laat het me weten!