Over mij

Mijn naam is Meindert Brouwer en ik ben 25 jaar oud. Ik ben geboren in het vissersdorp Urk, en op mijn 17e ben ik naar het nabijgelegen Emmeloord getrokken.

Van jongs af aan komt er al een boel op me af. Al vanaf mijn geboorte zie ik slecht en daardoor krijg ik met veel uitdagingen te maken. Ik kreeg ook wat labels opgeplakt, die mij soms hebben geholpen en soms ook hebben tegengewerkt. Zo heb ik bijvoorbeeld veel te maken gehad met vooroordelen.

In mijn blogs schrijf ik over alles wat er in me opkomt. Bijvoorbeeld over hoe ik omga met situaties die ik tegenkom en uitdagingen waar ik mee te maken krijg. Hierbij duik ik ook vaak terug in het verleden, ik reflecteer dan vaak op situaties die me gevormd hebben.

Soms schrijf ik ook gewoon over zaken waar ik in geïnteresseerd ben en die ik graag met anderen deel.

Waar ben ik zoal in geïnteresseerd? Vreemde talen, het bezoeken van buitenlandse steden, klimaat en milieu, minimalisme, het Eurovisie Songfestival en talentenjachten zoals The Voice.

Recent ben ik voor mijn oogaandoening behandeld met een nieuwe gentherapie. Ik zal eens in de zoveel tijd blogs schrijven over hoe het na de behandeling met mijn ogen gaat.

Waarom ‘Gewoon Meindert’? Omdat ik – ondanks alle ervaringen uit het verleden, meningen en labels ook gewoon een 25-jarige man ben met wensen en dromen die ‘determined’ is om iets van zijn leven te maken!

Nieuwsgierig naar wat ik zoal te vertellen heb? Houd dan mijn blogs bij! Scroll naar beneden voor de links naar mijn social media-profielen.

Waar wil jij binnenkort graag iets over lezen? Laat het me weten!

Voorheen deelde ik mijn blogs op www.gewoonmeindert.com, nu doe ik dat op deze pagina, www.gewoonmeindert.nl